Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for the chemical analysis of cheese.
Automaticky přeložený název:
Metody pro chemickou analýzu sýra
NORMA vydána dne 15.10.1963
Označení normy: BS 770:1963
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.10.1963
Kód zboží: NS-77388
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 16.05.2025 (Počet položek: 2 200 115)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.