Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Herbs and spices ready for food use. Specification for cloves (whole and ground).
Automaticky přeložený název:
Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro Hřebíček (celé a pozemní )
NORMA vydána dne 15.3.1996
Označení normy: BS 7087-4:1996
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.3.1996
Kód zboží: NS-76076
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 06.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.