Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Herbs and spices ready for food use. Specification for cloves (whole and ground).
Automaticky přeložený název:
Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro Hřebíček (celé a pozemní )
NORMA vydána dne 31.5.1990
Označení normy: BS 7087-4:1990
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.5.1990
Kód zboží: NS-76075
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.