Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Herbs and spices ready for food use. Specification for dried mint (whole, rubbed and ground).
Automaticky přeložený název:
Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro sušené máty (celé , třel a pozemní )
NORMA vydána dne 31.12.1990
Označení normy: BS 7087-10:1990
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.1990
Kód zboží: NS-76049
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.06.2025 (Počet položek: 2 204 052)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.