Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Herbs and spices ready for food use. Specification for dried mint (whole, rubbed and ground).
Automaticky přeložený název:
Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro sušené máty (celé , třel a pozemní )
NORMA vydána dne 31.12.1990
Označení normy: BS 7087-10:1990
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.1990
Kód zboží: NS-76049
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.