Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
 
                   
                  
        
        Herbs and spices ready for food use. Specification for black and white pepper (whole and ground).
          Automaticky přeložený název:
          Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro černé a bílého pepře ( celek a země)        
      
NORMA vydána dne 30.6.1989
    
        Označení normy: BS 7087-1:1989
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Datum vydání normy:  30.6.1989
                  Kód zboží:  NS-76047
          Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
        Země:          Britská technická norma
        Kategorie:  Technické normy BS
        
                
              
      Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma? 
      Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
      Na výběr máte vydavatele z celého světa.
    
Poslední aktualizace: 30.10.2025 (Počet položek: 2 241 708) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.