Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Herbs and spices ready for food use. Specification for black and white pepper (whole and ground).
Automaticky přeložený název:
Bylinky a koření připravené pro použití v potravinách. Specifikace pro černé a bílého pepře ( celek a země)
NORMA vydána dne 30.6.1989
Označení normy: BS 7087-1:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.6.1989
Kód zboží: NS-76047
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.