NEPLATNÁ BS 696-2:1936 31.8.1936 náhled

BS 696-2:1936

Determination the percentage of fat milk and milk products by the gerber method. Methods.

Automaticky přeložený název:

Stanoveníprocenta tuku mléka a mléčných výrobků metodou Gerber. metody



NORMA vydána dne 31.8.1936


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena6059.30 bez DPH
6 059.30

Informace o normě:

Označení normy: BS 696-2:1936
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.8.1936
Kód zboží: NS-75749
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.