Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of melting point (slip point).
Automaticky přeložený název:
Metody analýzy tuků a mastné oleje. Fyzikální metody. Stanovení bodu tání ( skluzu bod )
NORMA vydána dne 31.1.1992
Označení normy: BS 684-1.3:1991
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.1992
Kód zboží: NS-75285
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.