Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of melting point (slip point).
Automaticky přeložený název:
Metody analýzy tuků a mastné oleje. Fyzikální metody. Stanovení bodu tání ( skluzu bod )
NORMA vydána dne 29.10.1976
Označení normy: BS 684-1-1.3:1976
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 29.10.1976
Kód zboží: NS-75270
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.