Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of melting point (slip point).
Automaticky přeložený název:
Metody analýzy tuků a mastné oleje. Fyzikální metody. Stanovení bodu tání ( skluzu bod )
NORMA vydána dne 29.10.1976
Označení normy: BS 684-1-1.3:1976
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 29.10.1976
Kód zboží: NS-75270
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.