Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sampling of coffee and coffee products. Method for preparation of samples of green coffee for use in sensory analysis.
Automaticky přeložený název:
Odběr vzorků z kávy a kávových výrobků. Způsob přípravy vzorků zelené kávy pro použití v senzorické analýzy
NORMA vydána dne 29.11.1991
Označení normy: BS 6379-4:1991
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 29.11.1991
Kód zboží: NS-74175
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.