Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for sensory analysis of food. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours.
Automaticky přeložený název:
Metody senzorické analýzy potravin. Zahájení a školení hodnotitelů v detekce a rozpoznávání pachů
NORMA vydána dne 15.6.1992
Označení normy: BS 5929-9:1992
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.6.1992
Kód zboží: NS-72477
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 26.12.2025 (Počet položek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.