Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for sensory analysis of food. Ranking.
Automaticky přeložený název:
Metody senzorické analýzy potravin. Žebříček
NORMA vydána dne 31.8.1989
Označení normy: BS 5929-6:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.8.1989
Kód zboží: NS-72474
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 15.09.2025 (Počet položek: 2 233 685)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.