NEPLATNÁ BS 5929-1:1986 31.7.1986 náhled

BS 5929-1:1986

Methods for sensory analysis of food. General guide to methodology.

Automaticky přeložený název:

Metody senzorické analýzy potravin. General průvodce metodologii



NORMA vydána dne 31.7.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 195.50 bez DPH
4 195.50

Informace o normě:

Označení normy: BS 5929-1:1986
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.7.1986
Kód zboží: NS-72468
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.