Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Safety of electrical commercial catering equipment. Specification for ranges, ovens and hob elements.
Automaticky přeložený název:
Bezpečnost elektrických komerčních stravovacích zařízení. Specifikace pro sporáků, pecí a sporákem prvky
NORMA vydána dne 31.12.1979
Označení normy: BS 5784-1:1979
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.1979
Kód zboží: NS-72118
Počet stran: 80
Přibližná hmotnost: 240 g (0.53 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.