Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee. Determination of moisture content (basic reference method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení kávy a kávových výrobků. Zelená káva. Stanovení obsahu vlhkosti ( základní referenční metoda )
NORMA vydána dne 31.10.1979
Označení normy: BS 5752-1:1979
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.10.1979
Kód zboží: NS-71914
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.