Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for sampling meat and meat products. Preparation of test samples for microbiological examination.
Automaticky přeložený název:
Metody pro odběr vzorků masa a masných výrobků. Příprava zkušebních vzorků pro mikrobiologické vyšetření
NORMA vydána dne 30.6.1989
Označení normy: BS 5348-2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.6.1989
Kód zboží: NS-70277
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.