Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for sampling meat and meat products. Preparation of test samples for microbiological examination.
Automaticky přeložený název:
Metody pro odběr vzorků masa a masných výrobků. Příprava zkušebních vzorků pro mikrobiologické vyšetření
NORMA vydána dne 30.6.1989
Označení normy: BS 5348-2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.6.1989
Kód zboží: NS-70277
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.09.2025 (Počet položek: 2 235 431)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.