Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
 
                   
                  
        
        Analysis of butter. Method for determination of fat acidity and free fatty acids in the fat of butter and milk fat products (reference method).
          Automaticky přeložený název:
          Analýza másla. Metoda pro stanovení tuku kyselosti a volných mastných kyselin v tuku másla a mléčného tuku výrobků ( referenční metoda )        
      
NORMA vydána dne 15.12.1992
    
        Označení normy: BS 5086-6:1992
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Datum vydání normy:  15.12.1992
                  Kód zboží:  NS-69525
          Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
        Země:          Britská technická norma
        Kategorie:  Technické normy BS
        
                
              
      Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů? 
      Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy. 
      Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
    
Poslední aktualizace: 31.10.2025 (Počet položek: 2 241 750) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.