Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of butter. Method for determination of fat acidity and free fatty acids in the fat of butter and milk fat products (reference method).
Automaticky přeložený název:
Analýza másla. Metoda pro stanovení tuku kyselosti a volných mastných kyselin v tuku másla a mléčného tuku výrobků ( referenční metoda )
NORMA vydána dne 15.12.1992
Označení normy: BS 5086-6:1992
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.12.1992
Kód zboží: NS-69525
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 21.07.2025 (Počet položek: 2 209 006)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.