Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of butter. Method for determination of water, solids-not-fat and fat contents (reference method).
Automaticky přeložený název:
Analýza másla. Metoda pro stanovení vody , sušiny bez tuku a obsah tuku ( referenční metoda )
NORMA vydána dne 30.4.1984
Označení normy: BS 5086-2:1984
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.4.1984
Kód zboží: NS-69519
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.07.2025 (Počet položek: 2 209 006)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.