Norma BS 4401-4:1970 25.11.1970 náhled

BS 4401-4:1970

Methods of test for meat and meat products. Determination of total fat content.

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení celkového obsahu tuku



NORMA vydána dne 25.11.1970


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 594.80 bez DPH
3 594.80

Informace o normě:

Označení normy: BS 4401-4:1970
Datum vydání normy: 25.11.1970
Kód zboží: NS-67531
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy BS 4401-4:1970 :

Two reference methods, Method A (technically equivalent to ISO 1443) and method B (usual UK practice), both based on the disintegration of the test portion with hydrochloric acid to free the fat. Method A involves the intermediate steps of filtration and frying of the disintegrated mass followed by soxhlet extraction. Method B involves liquid/liquid extraction. Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.