Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of total fat content.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení celkového obsahu tuku
NORMA vydána dne 25.11.1970
Označení normy: BS 4401-4:1970
Datum vydání normy: 25.11.1970
Kód zboží: NS-67531
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Two reference methods, Method A (technically equivalent to ISO 1443) and method B (usual UK practice), both based on the disintegration of the test portion with hydrochloric acid to free the fat. Method A involves the intermediate steps of filtration and frying of the disintegrated mass followed by soxhlet extraction. Method B involves liquid/liquid extraction. Status: Confirmed
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
15.7.1996
15.9.1996
Poslední aktualizace: 30.04.2024 (Počet položek: 2 896 468)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.