Norma BS 4401-18:1998 15.11.1998 náhled

BS 4401-18:1998

Methods of test for meat and meat products. Determination of starch and glucose contents (enzymatic method).

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení škrobu a glukózy obsahu (enzymatická metoda)



NORMA vydána dne 15.11.1998


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 254.10 bez DPH
4 254.10

Informace o normě:

Označení normy: BS 4401-18:1998
Datum vydání normy: 15.11.1998
Kód zboží: NS-67526
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy BS 4401-18:1998 :

Applicable to contents down to 0.30 per cent (m/m). Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.