Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for cereals and pulses. Determination of wet gluten content in wheat flour by mechanical means.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení obilovin a luštěnin. Stanovení mokrého lepku v pšeničné mouky mechanickými prostředky
NORMA vydána dne 30.11.1990
Označení normy: BS 4317-25:1990
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.11.1990
Kód zboží: NS-67280
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.05.2024 (Počet položek: 2 900 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.