NEPLATNÁ BS 4317-20:1989 29.9.1989 náhled

BS 4317-20:1989

Methods of test for cereals and pulses. Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a farinograph.

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení obilovin a luštěnin. Stanovení absorpce vody mouky a reologických vlastností těst s použitím farinografu



NORMA vydána dne 29.9.1989


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 523.90 bez DPH
3 523.90

Informace o normě:

Označení normy: BS 4317-20:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 29.9.1989
Kód zboží: NS-67273
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.