Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for cereals and pulses. Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a farinograph.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení obilovin a luštěnin. Stanovení absorpce vody mouky a reologických vlastností těst s použitím farinografu
NORMA vydána dne 29.9.1989
Označení normy: BS 4317-20:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 29.9.1989
Kód zboží: NS-67273
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 15.05.2024 (Počet položek: 2 900 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.