Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination for dairy purposes. Ancillary methods. Methylene blue reduction test for cream and ice cream.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologické vyšetření pro účely mléčných výrobků. Pomocné metody. Zkouška methylenovou modří snížení pro šlehačkou a zmrzlinou
NORMA vydána dne 31.10.1989
Označení normy: BS 4285-5.2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.10.1989
Kód zboží: NS-67162
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.05.2024 (Počet položek: 2 902 277)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.