Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Specification for electrically-heated catering equipment. Steaming ovens.
Automaticky přeložený název:
Specifikace pro elektricky vyhřívaného zařízení stravování. Vaření v páře pece
NORMA vydána dne 28.11.1969
Označení normy: BS 4167-5:1969
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 28.11.1969
Kód zboží: NS-66772
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.