Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Assessment of the heat class of dried milk. Heat number method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Metody pro analýzu sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Posouzení třídy tepelné sušeného mléka. Metoda číslo Heat (referenční metoda)
NORMA vydána dne 29.4.1983
Označení normy: BS 1743-6.1:1983
Datum vydání normy: 29.4.1983
Kód zboží: NS-60332
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Applies to dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk manufactured by the spray process, and to all types of instant dried milk. Status: Confirmed
28.9.1990
28.9.1990
30.9.1990
31.7.1989
31.7.1989
29.2.1988
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.