Norma BS 1743-6.1:1983 29.4.1983 náhled

BS 1743-6.1:1983

Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Assessment of the heat class of dried milk. Heat number method (reference method).

Automaticky přeložený název:

Metody pro analýzu sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Posouzení třídy tepelné sušeného mléka. Metoda číslo Heat (referenční metoda)



NORMA vydána dne 29.4.1983


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 681.60 bez DPH
3 681.60

Informace o normě:

Označení normy: BS 1743-6.1:1983
Datum vydání normy: 29.4.1983
Kód zboží: NS-60332
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotace textu normy BS 1743-6.1:1983 :

Applies to dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk manufactured by the spray process, and to all types of instant dried milk. Status: Confirmed

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.