Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Determination of the dispersibility and the wetting time of instant dried milk.
Automaticky přeložený název:
Metody pro analýzu sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Stanovení disperzibility a smáčení čas instantní sušené mléko
NORMA vydána dne 30.9.1980
Označení normy: BS 1743-4:1980
Datum vydání normy: 30.9.1980
Kód zboží: NS-60330
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Methods applicable to instant dried skimmed milk made by straight through or re-wet process, also to instant dried partly skimmed milk and instant dried whole milk wetting time method for routine use. Advice on interpretation of dispersibility results. Status: Confirmed
14.1.2005
14.1.2005
29.6.2007
31.5.2007
31.10.2009
NEPLATNÁ
30.9.2008
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.