Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for chemical analysis of liquid milk and cream. General introduction including preparation of samples.
Automaticky přeložený název:
Metody chemické analýzy tekutého mléka a smetany. Obecný úvod včetně přípravy vzorků
NORMA vydána dne 30.6.1987
Označení normy: BS 1741-1:1987
Datum vydání normy: 30.6.1987
Kód zboží: NS-60291
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 15960 4 Status: Confirmed
31.8.1981
31.1.2011
31.1.2011
31.1.2009
31.12.1959
15.11.1962
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.