Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Test Method for Determining Protein Efficiency Ratio for Meat and Meat Products (Withdrawn 1991)
Automaticky přeložený název:
Zkušební metoda pro stanovení proteinový poměr účinnost pro maso a masné výrobky (Withdrawn 1991 )
Označení normy: ASTM F829-83
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód zboží: NS-56569
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.11.2025 (Počet položek: 2 241 942)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.