Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Food Service Equipment Manuals
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro Food Service Equipment Návody
NORMA vydána dne 1.5.2012
Označení normy: ASTM F760-93(2012)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2012
Kód zboží: NS-56368
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 97.020 (Home economics in general)
Significance and Use |
This specification applies to manuals for food service equipment that in normal operation requires regularly scheduled servicing, inspection, or component replacement. The requirement for manuals for food service equipment that does not require regularly scheduled servicing shall be optional for each manufacturer. |
1. Scope |
1.1 This specification covers requirements for manuals for food service equipment which shall contain, as a minimum, complete installation, operating, preventive maintenance and service instructions, including applicable charts and diagrams and an illustrated parts data section. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. For specific hazards statements see Section 4. |
Historická
15.10.2011
Historická
1.5.2010
Historická
1.10.2008
Historická
1.10.2008
Poslední aktualizace: 06.05.2024 (Počet položek: 2 897 584)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.