Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Test Methods for Fat in Meat and Meat Products by the Foss-Let Fat Analyzer Techniques (Withdrawn 1995)
Automaticky přeložený název:
Zkušební metody pro tuk v mase a masných výrobcích technikami Foss - Let Fat Analyzer (Withdrawn 1995 )
Označení normy: ASTM F464-76(1990)
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód zboží: NS-55386
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 31.10.2024 (Počet položek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.