Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Test Method for Performance of Chinese (Wok) Ranges
Automaticky přeložený název:
Standardní zkušební metoda pro výkon Číňana ( Wok ) je v rozmezí
NORMA vydána dne 10.10.1999
Označení normy: ASTM F1991-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.10.1999
Kód zboží: NS-52368
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
Chinese range, energy efficiency, heatup time, performance, production capacity, uniform test procedure, water level mark, well/chamber, wok, ICS Number Code 97.040.60 (Cookware, cutlery and flatware)
1. Scope | ||||||
1.1 This test method evaluates the energy consumption and performance of Chinese ranges. The food service operator can use this evaluation to select a Chinese range and understand its energy performance. 1.2 This test method is applicable to nonthermostatically-controlled, gas and electric Chinese ranges, including both discreet burners, elements, and induction units. 1.3 The Chinese range can be evaluated with respect to the following (where applicable): 1.3.1 Energy input rate (10.2), 1.4 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. 1.5 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||
2. Referenced Documents | ||||||
|
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.07.2025 (Počet položek: 2 207 218)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.