ASTM F1885-98

Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky přeložený název:

Standardní Příručka pro ozařování sušených koření, bylin a zeleniny Koření ke kontrole patogenů a jiné mikroorganismy



NORMA vydána dne 10.5.1998


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 709.30 bez DPH
1 709.30

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1885-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.5.1998
Kód zboží: NS-51954
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1885-98 :

Keywords:
bacteria, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts, ICS Number Code 67.020 (Processes in the food industry), 67.220.10 (Spices and condiments)

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.