ASTM F1786-97(2010)

Standard Test Method for Performance of Braising Pans

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro výkon dušení Hrnce



NORMA vydána dne 1.3.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1736.10 bez DPH
1 736.10

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1786-97(2010)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2010
Kód zboží: NS-51520
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1786-97(2010) :

Keywords:

braising pan, energy efficiency, performance, production capacity, temperature uniformity, test method, throughput, Braising pans, Cooking/food service equipment, Cooking/food service equipment performance, Energy efficiency, Yield--food service equipment, ICS Number Code 97.040.60 (Cookware, cutlery and flatware)

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.