ASTM F1356-99

Standard Guide for the Irradiation of Fresh and Frozen Red Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky přeložený název:

Standardní Průvodce pro ozařování čerstvých a zmrazených červeného masa a drůbeže ke kontrole patogenů a jiné mikroorganismy



NORMA vydána dne 30.12.1999


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 691.30 bez DPH
1 691.30

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1356-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.12.1999
Kód zboží: NS-50005
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1356-99 :

Keywords:
Campopylobacter , Food-irradiation, Fresh food, Frozen food, Irradiance/irradiation-food, Listeria , Meat and meat products, Pasteurization, Pathogen reduction/elimination, Poultry, Pseudomonas , Salmonella , Toxoplasma gondii , Trichinella spiralis , irradiation of fresh/frozen red meats and poultry (to control, pathogens), guide, ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.