Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Guide for the Irradiation of Fresh and Frozen Red Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms
Automaticky přeložený název:
Standardní Průvodce pro ozařování čerstvých a zmrazených červeného masa a drůbeže ke kontrole patogenů a jiné mikroorganismy
NORMA vydána dne 30.12.1999
Označení normy: ASTM F1356-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.12.1999
Kód zboží: NS-50005
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
Campopylobacter , Food-irradiation, Fresh food, Frozen food, Irradiance/irradiation-food, Listeria , Meat and meat products, Pasteurization, Pathogen reduction/elimination, Poultry, Pseudomonas , Salmonella , Toxoplasma gondii , Trichinella spiralis , irradiation of fresh/frozen red meats and poultry (to control, pathogens), guide, ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
1. Scope | ||||||
1.1 This guide outlines procedures for the radiation treatment of fresh or frozen beef, veal, pork, lamb, mutton, chicken, turkey, duck, goose, and guinea. 1.2 This guide covers absorbed doses used for radiation pasteurization. Such doses are typically between 1 and 10 kilogray (kGy). |
||||||
2. Referenced Documents | ||||||
|
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.