ASTM F1356-16

Standard Guide for Irradiation of Fresh, Frozen or Processed Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky přeložený název:

Standardní Příručka pro ozařování čerstvé, mražené nebo zpracované maso a drůbež v řídících patogenů a jiných mikroorganismů



NORMA vydána dne 1.2.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 746.20 bez DPH
1 746.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1356-16
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2016
Kód zboží: NS-633426
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1356-16 :

Keywords:
bacteria, cattle, chicken, duck, electron beam, equine, food, gamma radiation, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processed, processing, sheep, swine, turkey, X-radiation, X-ray,, ICS Number Code 07.100.30 (Food microbiology),67.120.01 (Animal produce in general)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.