ASTM F1356-08

Standard Practice for Irradiation of Fresh and Frozen Red Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky přeložený název:

Standardní praxe pro ozařování čerstvých a zmrazených červeného masa a drůbež na kontrolních patogenů a jiné mikroorganismy



NORMA vydána dne 1.1.2008


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 709.30 bez DPH
1 709.30

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1356-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2008
Kód zboží: NS-50004
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ASTM F1356-08 :

Keywords:
bacteria, cattle, chicken, duck, electron beam, equine, gamma radiation, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processing, sheep, swine, turkey, X-radiation, X-ray, Absorbed radiation dose, Campopylobacter, Food irradiation, Fresh food, Frozen food, Listeria, Pasteurization, Pathogen reduction/elimination, Poultry materials/applications, Pseudomonas, Salmonella, Toxoplasma gondii

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.