Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Practice for Sensory Evaluation Procedure to Establish Guidelines for Open Dating Food and Beverage Products (Withdrawn 1988)
Automaticky přeložený název:
Praxe pro senzorické hodnocení postupu s cílem vypracovat pokyny pro otevřený Dating potravin a nápojů (Withdrawn 1988 )
Označení normy: ASTM E687-79
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód zboží: NS-47658
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 71.040.40 (Chemical analysis)
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.08.2025 (Počet položek: 2 211 709)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.