Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.4.2021
Označení normy: ASTM E253-21
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.4.2021
Kód zboží: NS-1027047
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Smyslová analýza potravin
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)),67.240 (Sensory analysis)
2. Referenced Documents | ||
|
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 07.09.2025 (Počet položek: 2 231 996)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.