Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.10.2019
Označení normy: ASTM E253-19
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.10.2019
Kód zboží: NS-977941
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Smyslová analýza potravin
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)), 67.240 (Sensory analysis)
2. Referenced Documents | ||
|
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.04.2024 (Počet položek: 2 896 057)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.