ASTM E2449-05(2013)

Standard Guide for Irradiation of Pre-packaged Processed Meat and Poultry Products to Control Pathogens and Other Microorganisms (Withdrawn 2016)

Automaticky přeložený název:

Standardní Příručka pro ozařování Balené zpracované maso a drůbež přípravky k regulaci patogenů a jiné mikroorganismy



NORMA vydána dne 1.1.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1722.20 bez DPH
1 722.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E2449-05(2013)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-45322
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy ASTM E2449-05(2013) :

Keywords:

bacteria, cattle, chicken, duck, equine, food, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processing, sheep, swine, turkey, ICS Number Code 07.100.30 (Food microbiology)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.