Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Guide for Sensory Evaluation of Beverages Containing Alcohol
Automaticky přeložený název:
Standardní Příručka pro Senzorické hodnocení nápoje s obsahem alkoholu
NORMA vydána dne 10.11.2000
Označení normy: ASTM E1879-97
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.11.2000
Kód zboží: NS-43427
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
alcohol, BATF, beverages, beverages containing alcohol, drinking habits, employee panels, experimental design, home-use testing, intoxicated, legal drinking age, liability, panel selection, religious and moral considerations, sensory evaluation, ICS Number Code 67.160.10 (Alcoholic beverages)
| 1. Scope |
|
1.1 This guide provides guidelines specific to the sensory evaluation of beverages containing alcohol, including beer, wine, coolers, cocktails, liqueurs, and distilled spirits. 1.2 This guide addresses safety, legal, panel selection, sample preparation, and test procedures specific to beverages containing alcohol. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. 1.4 This guide does not recommend a specific test method. |
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.12.2025 (Počet položek: 2 249 470)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.