Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages
Automaticky přeložený název:
Standardní Příručka pro podávání protokolu pro senzorické hodnocení potravin a nápojů
NORMA vydána dne 1.8.2006
Označení normy: ASTM E1871-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2006
Kód zboží: NS-43394
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
foods and beverages, sensory evaluation, serving protocol, ICS Number Code 67.240 (Sensory analysis)
| Significance and Use | ||||||
|
This guide provides general guidelines and recommendations for presenting samples to assessors for sensory evaluation. Specific situations may require variations to these guidelines. |
||||||
| 1. Scope | ||||||
|
1.1 This guide describes suggested procedures for presenting samples to sensory assessors. The purpose of this guide is to provide general guidelines for conducting sensory evaluation on a variety of foods and beverages, excluding beverage alcohol. This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||
| 2. Referenced Documents | ||||||
|
Poslední aktualizace: 20.12.2025 (Počet položek: 2 252 706)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.