ASTM E1627-19

Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.8.2019


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 679.30 bez DPH
1 679.30

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1627-19
Datum vydání normy: 1.8.2019
Kód zboží: NS-972145
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM E1627-19 :

Keywords:

appearance, aroma, flavor, odor, sample, sensory evaluation, taste, visual,, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.