ASTM E1395-90(2011)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro senzorické hodnocení nízké tepelné chilli



NORMA vydána dne 1.3.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 479.80 bez DPH
1 479.80

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1395-90(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2011
Kód zboží: NS-41609
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ASTM E1395-90(2011) :

Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.