ASTM E1395-90(1997)e1

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies (Includes all amendments And changes 8/16/2017).

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro Senzorické hodnocení nízké tepelné chilli



NORMA vydána dne 10.9.1997


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 504.20 bez DPH
1 504.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1395-90(1997)e1
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.9.1997
Kód zboží: NS-41606
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM E1395-90(1997)e1 :

Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.