ASTM E1083-00(2011)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro senzorické hodnocení Red Pepper Heat



NORMA vydána dne 1.3.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 504.20 bez DPH
1 504.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1083-00(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2011
Kód zboží: NS-40377
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Koření
Smyslová analýza potravin

Anotace textu normy ASTM E1083-00(2011) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.