ASTM E1083-00(2006)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro senzorické hodnocení Red Pepper Heat



NORMA vydána dne 1.4.2006


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 690.70 bez DPH
1 690.70

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1083-00(2006)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2006
Kód zboží: NS-40376
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM E1083-00(2006) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.