Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Rubber—Concentrated, Ammonia Stabilized, Creamed, and Centrifuged Natural Latex
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.5.2023
Označení normy: ASTM D1076-23
Datum vydání normy: 1.5.2023
Kód zboží: NS-1146253
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
This specification establishes the requirements for first grade concentrated natural rubber latex of the following categories: Category 1, centrifuged Hevea natural latex preserved with ammonia only or by formaldehyde followed by ammonia; Category 2, creamed Hevea natural latex preserved with ammonia only or by formaldehyde followed by ammonia; Category 3, centrifuged Hevea natural latex preserved with low ammonia with other necessary preservatives; and Category 4, centrifuged, or centrifuged and creamed, guayule latex, or other natural rubber latex, containing a specified dry weight amount of latex, with ammonia or other hydroxide, with other necessary preservatives and stabilizers. This specification applies to natural latex sources other than Hevea brasiliensis but does not apply to compounded latex concentrates. Materials shall be tested by analytical procedures that determine the following chemical properties an substances: total solids; dry rubber content; protein content; total alkalinity; viscosity; sludge content; coagulum content; KOH number; pH; mechanical stability; copper and manganese; density; volatile fatty acids; boric acid; and dry films.
Keywords:
ICS Number Code 83.040.10 (Latex and raw rubber)
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.