NORMSERVIS s.r.o.

ISO 6887-2:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

NORMA vydána dne 15.3.2017

Anglicky -
Elektronické PDF (1903.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1903.00 CZK)

Anglicky -
CD-ROM (1940.80 CZK)




Francouzsky -
Elektronické PDF (1903.00 CZK)

Francouzsky -
Tištěné (1903.00 CZK)

Francouzsky -
CD-ROM (1940.80 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6887-2:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO