NORMSERVIS s.r.o.

ISO 6632:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity

NORMA vydána dne 1.11.1981

Anglicky -
Elektronické PDF (2064.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2064.40 CZK)




Francouzsky -
Elektronické PDF (2064.40 CZK)

Francouzsky -
Tištěné (2064.40 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6632:1981
Datum vydání normy: 1.11.1981
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6632:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.