NORMSERVIS s.r.o.

ISO 5522:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of total sulphur dioxide content

NORMA vydána dne 1.9.1981

Anglicky -
Elektronické PDF (2064.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2064.40 CZK)




Francouzsky -
Elektronické PDF (2064.40 CZK)

Francouzsky -
Tištěné (2064.40 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5522:1981
Datum vydání normy: 1.9.1981
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 5522:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying and heating a test portion, entraining, in a current of nitrogen, the gas liberated, absorbing and oxidizing the gas by bubbling it through a neutral, dilute hydrogen peroxide solution, then determining the sulphuric acid thus formed using standard volumetric sodium hydroxide solution. Verification of the determination is described in the annexes A and B, respectively.